Uusimmat artikkelit
Pysy ajan tasalla Arctic Food Labin tuoreimmista uutisista, inspiroivista tarinoista ja ajankohtaisista ruokakulttuurin aiheista. Sukella pohjoisen makujen maailmaan ja löydä uutta!

Google-yritysprofiilit kuntoon! – Kainuu, 14.5.2025

Google-yritysprofiilit kuntoon! – Oulu, 29.4.2025

Ruokamatkailun tarinallistaminen – Syöte, 21.5.2025

Ruokamatkailun tarinallistaminen – Raahe, 10.4.2025

Ruokamatkailun tarinallistaminen – Kajaani, 28.3.2025

Luomuolut syntyy saaren vedestä

Sienikasvattamo tuo gourmeeta ruokapöytiin

Kouluruoka kohtaa kulttuurin – Euroopan kulttuuripääkaupunkivuosi lasten ja nuorten lautasilla, 26.2.2025

Kädet jauhoissa – Uudistavan ruokamatkailun mahdollisuudet, 18.3.2025

Kuule kulttuurin kutsu – Oulu2026 julkistustilaisuus 15.1.2025

Tunnelma on puoli ruokaa – Arctic Food Plus -hankkeen aloituswebinaari, 4.2.2025

Arctic Food Lab -palkinnot jaettiin Maaseutugaalassa

Olutravintolassa ruoka, juoma ja kulttuuri kohtaavat

Kulttuurikestit kekrin teemalla 31.10.2024

Paikalliset raaka-aineet inspiroivat ainutlaatuisiin ruokaelämyksiin
