Uusimmat artikkelit
Pysy ajan tasalla Arctic Food Labin tuoreimmista uutisista, inspiroivista tarinoista ja ajankohtaisista ruokakulttuurin aiheista. Sukella pohjoisen makujen maailmaan ja löydä uutta!

Villiyrttikarkelot 2025

Kainuulainen klassikko kantaa sukupolvien yli

Arctic Food Lab -ruokatarinan avulla vetovoimaa matkailuun

Makumatkalla hiekkasärkillä

Tuhat metriä huippumuotoilua — Pohjois-Suomen muotoilijoiden ja China Academy of Artin yhteistyön tuloksena syntyy ainutlaatuinen Kesäillan kattauksen pöytäliina

Kesäyön tuulahdus tölkissä

Kyselyllä kartoitetaan yritysten odotuksia kulttuuripääkaupunkivuodesta

Euroopan kulttuuripääkaupunki ja paikallinen ruokakulttuuri kiinnostaa kansainvälisesti

Pohjoisia makuja Euroopassa

Arctic Food Lab ehdolla Vuoden lähiruokateko 2025 -palkinnon saajaksi – äänestä pian!

Uuden perunan juhla & BBQ festivaali 2025 etsii myyjiä

Huvia ja herkkuja koko perheelle

Luonnon puhtaat raaka-aineet taipuvat moneen

Yritysryhmärahoitus – mitä yritysryhmänä voidaan kehittää?, 8.4.2025

Opetusravintola antaa tulevaisuuden ammattilaisille eväät työelämään
