
Tervetuloa mukaan Arctic Food Plus -hankkeen aloituswebinaariin!
Tunnelma on olennainen osa ruokakokemusta ja tunnelmamuotoilun pioneeri, Marjo Rantanen, on luvannut kertoa meille, miten tunnelma viritetään kattoon. Kuulet myös Arctic Food Plus -hankkeen tulevista yritystapahtumista ja yrityksille suunnatuista työkaluista, sekä Arctic Food Labin ja Oulun kulttuuripääkaupunkivuoden viimeisimmät kuulumiset.
Ohjelma:
13:00 Tervetuloa / Arctic Food Plus -hankkeen mahdollisuudet yrityksille, Heidi Ålander, Oulun ammattikorkeakoulu
13:10 Arctic Food Labin ajankohtaiset kuulumiset, Matti Moller, Oulu2026
13:30 Aistit ja tunnelmamuotoilu, Marjo Rantanen
14:30 Case (vahvistuu myöhemmin)
15:00 tilaisuus päättyy
Kohderyhmä: ruoka- ja matkailuyritykset Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.
Tilaisuuden järjestää Arctic Food Plus -hanke (Euroopan maaseuturahasto), jonka toteuttavat Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun kulttuurisäätiö ja Kajaanin ammattikorkeakoulu. Rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY ja Kainuun ELY.
Arctic Food Plus -hankkeen tavoitteena on ruokamatkailun vetovoiman kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.
Kuva: Arctic Food Lab, Lauri Kaikkonen
