, ,

Tunnelma on puoli ruokaa – Arctic Food Plus -hankkeen aloituswebinaari, 4.2.2025

4.2. klo 13-15
webinaari
Juhlaillallinen ulkona iltavalaistuksessa.

Tervetuloa mukaan Arctic Food Plus -hankkeen aloituswebinaariin!

Tunnelma on olennainen osa ruokakokemusta ja tunnelmamuotoilun pioneeri, Marjo Rantanen, on luvannut kertoa meille, miten tunnelma viritetään kattoon. Kuulet myös Arctic Food Plus -hankkeen tulevista yritystapahtumista ja yrityksille suunnatuista työkaluista, sekä Arctic Food Labin ja Oulun kulttuuripääkaupunkivuoden viimeisimmät kuulumiset.

Ohjelma:

13:00 Tervetuloa / Arctic Food Plus -hankkeen mahdollisuudet yrityksille, Heidi Ålander, Oulun ammattikorkeakoulu

13:10 Arctic Food Labin ajankohtaiset kuulumiset, Matti Moller, Oulu2026

13:30 Aistit ja tunnelmamuotoilu, Marjo Rantanen

14:30 Case (vahvistuu myöhemmin)

15:00 tilaisuus päättyy

Kohderyhmä: ruoka- ja matkailuyritykset Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

Tilaisuuden järjestää Arctic Food Plus -hanke (Euroopan maaseuturahasto), jonka toteuttavat Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun kulttuurisäätiö ja Kajaanin ammattikorkeakoulu. Rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY ja Kainuun ELY.

Arctic Food Plus -hankkeen tavoitteena on ruokamatkailun vetovoiman kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

Kuva: Arctic Food Lab, Lauri Kaikkonen

Logot: OAMK, Oulu 2026, KAMK, ELY-keskus, EU.

Lue myös