, ,

Tulevaisuuden ruoka – ruokaverkoston tapaaminen 18.11

Lautasella kahdenlaista suolaista ja makeaa ruokalajia.

 

 

Tervetuloa keskustelemaan tulevaisuuden ruoasta!

 

Tule mukaan jakamaan odotuksia ja pohtimaan yhdessä tulevaisuuden näkymiä ruoantuotannon suhteen ja kuulemaan solumaatalouden mahdollisuuksista! Tulevaisuuden ruokatyöpajatyöskentelyyn meitä johdattavat VTT:n Anu Seisto ja Anneli Ritala.

 

Kohderyhmänä ovat ruoka-alan kehittäjät ja toimijat.

Tilaisuus järjestetään Lasaretin Linna kabinetissa.

 

 Ohjelma

 

Aamukahvit 8:30 – 8:55

 

8:55-9:00
Piia Rantala-Korhonen, Oulu2026
Tervetuloa & avaus​

 

9:00-9:15
Bodo Steiner, Helsingin yliopisto
EIT-Food Grand challenge: Increasing consumer trust and support for the food supply chain and for food companies

 

9:15-9:30
Hanna-Maija Karikallio, Luonnonvarakeskus (LUKE)
Suomalaisen ruoantuotannon visio vuoteen 2040


                                     

9:30-9:45
Anneli Ritala, VTT
Solumaatalouden mahdollisuudet tulevaisuuden ruuantuotannossa​

 

9:45-9:55
KeskusteluFasilitaattori Anu Seisto, VTT

 

10:10-10:15
Anneli Ritala, VTT

Tervetuloa työpajaosuuteen & Solumaatalous video​

 

10:15-11:15
Anu Seisto, VTT

Työpajat teemoilla tulevaisuuden osaamistarve​, tulevaisuuden tietotarve​,
elinkeinoelämän tulevaisuus​

11:15-11:45
Ryhmätöiden yhteenveto

 

 

Ilmoittaudu mukaan tulevaisuuden ruoka -tapahtumaan tästä

 

 

 

Lue myös