, , ,

Ruokamatkailureitin suunnittelu käynnistyy

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Oletko ruoka-alan yrittäjä, kulttuuri- tai matkailutoimija ja kiinnostunut alueen ruokakulttuurin edistämisestä? Tule mukaan rakentamaan uutta tarjontaa matkailijoille!

Aloitamme Arctic Food Lab -ruokamatkailureitin suunnittelun kulttuuripääkaupunkivuodeksi 2026. Suunnittelu käynnistyy työpajassa tiistaina 16. huhtikuuta klo 12–17. Paikkana Lapland Hotels Oulu.

Työpajan vetäjinä toimivat Haaga-Helian Ammattikorkeakoulun ruokamatkailun asiantuntijat Meri Pöyhönen ja Kristiina Adamsson.

Hungry for Oulu

Työpaja: Oulu2026 Arctic Food Lab -ruokamatkailureitin rakentaminen

Paikka: Lapland Hotels Oulu

Aika: 16.4. klo 12-17

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen Lyyti-sivulla tästä linkistä (avautuu uuteen välilehteen). Ilmoittautuminen päättyy 2. huhtikuuta!

Tietoa Arctic Food Labista, pohjoisten makujen ja elämysten omasta tuotemerkistä, löydät tältä sivulta.

Lisätiedot: Arctic Food Lab, projektipäällikkö Niina Keränen, niina.m.keranen(at)oulu2026.eu / 040 0163 987

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Lue myös