, , ,

Ruokamatkailun tarinallistaminen – Syöte, 21.5.2025

Henkilö pyöräilee, korissa juomapulloja
21.05.2025 klo 9-13
Syöte

Tervetuloa mukaan kehittämään alueemme yhteistä ruokamatkailun tarinaa!

Työpajassa opit hyödyntämään tarinallistamista ruokamatkailussa ja tutustut kahteen eri menetelmään, joita voit hyödyntää oman liiketoimintasi kehittämisessä. Lisäksi pääset vaikuttamaan Arctic Food Lab -tarinaan ja tuomaan oman mausteesi yhteiseen soppaan.

Tilaisuuden kouluttajana toimii Anne Kalliomäki / Tarinakone.

Ohjelma:

9:00-9:45 Johdantoluento: miten ruokatuotteita ja ruokamatkailua tarinallistetaan?

9:45-11:15 Arctic Food Lab – yhteinen tarinamme ja avoin tarina -menetelmä

11:15-12:45 Oman yrityksen tarinataulun tekeminen

12:45-13:00 Aikaa kysymyksille

Tarjoamme tilaisuudessa pikkupurtavaa. Voimme ottaa työpajaan mukaan 25 osallistujaa.

Kohderyhmä: ruoka- ja matkailuyritykset Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

Tilaisuuden järjestää Arctic Food Plus -hanke (EU:n maaseuturahoitus), jonka toteuttavat Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun kulttuurisäätiö ja Kajaanin ammattikorkeakoulu. Rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.
Arctic Food Plus -hankkeen tavoitteena on ruokamatkailun vetovoiman kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

Lue myös