Miten tarinat voivat rikastuttaa ruokamatkailua ja tehdä alueemme elämyksistä unohtumattomia? Tervetuloa inspiroivaan webinaariin, jossa sukellamme ruokamatkailun tarinallistamiseen, asiakasymmärrykseen ja käytännön työkaluihin yritysten viestinnän tueksi.

Ohjelmassa kuulemme asiantuntijoita ja yritysedustajia, jotka avaavat näkökulmia ruokamatkailun kehittämiseen – niin alueellisen brändin, kansainvälisen houkuttelevuuden kuin Oulu2026-kulttuuripääkaupunkivuoden näkökulmasta.
Ohjelma:
9:00 Millaisia ovat alueellemme tulevat ruokamatkailijat? Kuusi asiakaspersoonaa. Minna Virkkula, Oulun ammattikorkeakoulu
9:15 Ruokamatkailun tarinallistaminen – case Arctic Food Lab, Anne Kalliomäki, Tarinakone
9:45 Materiaalipankki yritysten viestinnän tueksi, Matti Moller, Arctic Food Lab
10:00 Millaiselle alueemme ruokamatkailutarjonta näyttää kansainvälisen matkailijan silmin? Sari Kasvi, Business Oulu
10:15 Yrityspuheenvuorot (tiedot täydentyvät myöhemmin)
11:15 Oulu2026 on jo ovella: vinkit yrityksille, Pasi Ruuskanen, Arctic Food Lab
Paikka: Zoom. Seminaaria ei tallenneta.
Kohderyhmä: ruoka- ja matkailuyritykset Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.
Tilaisuuden järjestää Arctic Food Plus -hanke (Euroopan maaseuturahasto), jonka toteuttavat Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun kulttuurisäätiö ja Kajaanin ammattikorkeakoulu. Rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.
Arctic Food Plus -hankkeen tavoitteena on ruokamatkailun vetovoiman kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.
