, , , ,

Ruokaelämys alkaa tarinasta

Miten tarinat voivat rikastuttaa ruokamatkailua ja tehdä alueemme elämyksistä unohtumattomia? Tervetuloa inspiroivaan webinaariin, jossa sukellamme ruokamatkailun tarinallistamiseen, asiakasymmärrykseen ja käytännön työkaluihin yritysten viestinnän tueksi.

Aamiainen: leivät, marjat, herneet, ja kahvia ulkona
9.12.2025 09:00-11:30
Zoom. Seminaaria ei tallenneta.

Ohjelmassa kuulemme asiantuntijoita ja yritysedustajia, jotka avaavat näkökulmia ruokamatkailun kehittämiseen – niin alueellisen brändin, kansainvälisen houkuttelevuuden kuin Oulu2026-kulttuuripääkaupunkivuoden näkökulmasta.

Ohjelma:

9:00 Millaisia ovat alueellemme tulevat ruokamatkailijat? Kuusi asiakaspersoonaa. Minna Virkkula, Oulun ammattikorkeakoulu

9:15 Ruokamatkailun tarinallistaminen – case Arctic Food Lab, Anne Kalliomäki, Tarinakone

9:45 Materiaalipankki yritysten viestinnän tueksi, Matti Moller, Arctic Food Lab

10:00 Millaiselle alueemme ruokamatkailutarjonta näyttää kansainvälisen matkailijan silmin? Sari Kasvi, Business Oulu

10:15 Yrityspuheenvuorot (tiedot täydentyvät myöhemmin)

11:15 Oulu2026 on jo ovella: vinkit yrityksille, Pasi Ruuskanen, Arctic Food Lab

Paikka: Zoom. Seminaaria ei tallenneta.

Kohderyhmä: ruoka- ja matkailuyritykset Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

Tilaisuuden järjestää Arctic Food Plus -hanke (Euroopan maaseuturahasto), jonka toteuttavat Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun kulttuurisäätiö ja Kajaanin ammattikorkeakoulu. Rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Arctic Food Plus -hankkeen tavoitteena on ruokamatkailun vetovoiman kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

Logot: OAMK, Arctic Food Lab, KAMK, ELY, EU

Lue myös